Tarief

In mijn daglichtstudio heb ik de mogelijkheid om een mooie, pure sessie te maken van uw baby, kinderen, gezin of zwangerschap. Hierbij kunt u kiezen uit:

Fotoshoot mini                                         € 60,00

Shoot van 30 min. incl. 3 HR-bestanden*

Fotoshoot standaard                               € 110,00

Shoot van 1 uur incl. 10 HR-bestanden*

Fotoshoot newborn aan huis                  € 200,00

Shoot van 2-3 uur incl. 10 HR-bestanden*

Fotofeestje                                                € 17,50 p.p.

Shoot van 2 uur. Alle meiden worden opgemaakt, er worden groeps- en individuele foto's genomen en er mag een fotoalbumpje versierd worden. Ze krijgen hierin een foto mee naar huis. Er staat altijd wat te drinken en snoepen/knabbelen klaar. Voor € 5,00 p.p. kan het fotofeestje uitgebreid worden met een high tea. Minimaal 6 personen en maximaal 10. Uitnodigingen voor het feestje zijn bij de prijs inbegrepen. Nabestelingen helaas niet.

Bedrijfsfotografie                                offerte op maat

Alle prijzen zijn excl. reiskosten van 0,30 per km vanaf 20 km. buiten postcode 5053 ET. Maar incl. de bestanden in *HR (hoge resolutie), mijn geduld, tijd en creativiteit voor, tijdens en na de fotoshoot, het gebruik van alle accessoires in de studio en professionele nabewerking.

Ik werk enkel met digitale bestanden. U kunt ze zelf naar uw wens laten afdrukken. De foto's worden in hoge resolutie aangeleverd zonder logo. Losse bestanden kunnen bijgekocht worden voor € 5,00 per stuk.

Algemene Voorwaarden